Guy Olivier / Champion

 • Guy Olivier - Champion
toevoegen aan wensenlijst
Kunstenaar
Guy Olivier
Jaartal
2020
Afmetingen
100 x 160 cm
Jaartal
2020
Beschikbaarheid
te koop
Verkoopprijs
€ 5.250,00

Koop dit kunstwerk

Wilt u direct dit kunstwerk kopen? Dat kan snel en eenvoudig online geregeld worden. Lees hier hoe het werkt.

Spontaniteit de esprit van het Zuiden, maar vooral doorvoelde uitbundigheid spatten letterlijk van de kunstwerk van Guy Olivier (Maastricht, 1964). In de taferelen op zijn doeken – of het nu portretten van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen zijn of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, van uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen – overal wordt de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier gevierd. Zijn werken bevinden zich wereldwijd in collecties van kunstverzamelaars, waardoor het bijzonder te noemen is dat wij deze aan u kunnen tonen. De afmetingen zijn 100x160cm. Vandaag online besteld, morgen geleverd!

meer_informatie

 • Over Moderne Kunst

  Moderne Kunst is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

 • Kunstuitleen Kunstkoop

  Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kunstuitleen of onze Kunstkoop. U betaald 25 maandelijkse termijnen a 4%, na afloop is het kunstwerk uw eigendom zonder enige bijkomende kosten

 • Kunstcadeaus

  Onze webshop accepteert:

  Verkoopvoorwaarden
  Retour- & privacybeleid

 • Contact en informatie

  Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

  Neem vrijblijvend contact op via mail of Whatsapp:

  Arnoud Bennink
  Tel: +31 (0)6 - 53 40 74 18
  Mail: info@modernekunst.nl

Een kunstwerk is toegevoegd aan uw favorieten.