Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer.

Het kenbaar maken kan de consument doen middels het contactformulier of een email te sturen naar info@modernekunst.nl met daarin vermeld de bestelnummer en redden van retouren'.

Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen.

Dit moet naar:
Moderne Kunst
Flevoweg 35
2318 BX Leiden
Nederland

De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Tevens zullen de verzendkosten (van de heenzending) vergoedt worden. De verzendkosten voor de terugzending zijn voor de consument. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Moderne Kunst rekend voor verzendingen binnen Nederland geen verzendkosten, buiten Nederland vragen wij een vergoeding van € 12,50.

• Over Moderne Kunst

Moderne Kunst is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

• Kunstuitleen Kunstkoop

Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kunstuitleen of onze Kunstkoop. U betaald 25 maandelijkse termijnen a 4%, na afloop is het kunstwerk uw eigendom zonder enige bijkomende kosten

• Kunstcadeaus

Onze webshop accepteert:

Verkoopvoorwaarden

• Contact en informatie

Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

Neem vrijblijvend contact op via mail of Whatsapp:

Arnoud Bennink
    Tel: +31 (0)6 - 53 40 74 18